maandag 28 november 2011

Something for you Tilda


En dan nu toch ook nog een kaartje in de wel traditionele kleuren. Tijdens het doorspitten van mijn papierlade kwam ik nog wat restjes tegen van het kerstpapier van vorig jaar. Omdat ik dit jaar geen kerstpapier gekocht heb vond ik het leuk mezelf uit te dagen om een kaartje te maken met deze restjes. En dit is dus het resultaat. Ik heb het een vintage look willen geven en dus heb ik alle randjes met de paper distresser bewerkt en ben ik er vervolgens met distress inkt Walnut Stain overheen gegaan. Tilda heb ik gedaan met een combinatie van copics en paperpiecing en de bontjes zijn weer gedaan met Aleene's True Snow en wat glitters. De bloemen zijn gemaakt met de Tim Holtz Tattered Florals stans en de binnenkant is gedaan met een meeldraadjespons en een parelbrad. Voor het groen heb ik de Mistletoe stans van Magnolia gebruikt met daarop weer wat sneeuw en glitter. Het tekststempeltje is er  eentje van Marianne Design. Het lint en de parelbrads zijn van de Xenos en het kantje komt van de markt. Van welk merk het papier is weet ik dus niet meer omdat het alleen nog maar restjes waren.
Bedankt allemaal weer voor jullie bezoekjes en reacties! Fijne dag.

-

Today I do have a Christmas card in the traditional colors to show you. When I was going through my drawer, that is filled with paper, I stumbled upon a couple of scraps of last year's Christmas papers. Because I did not buy any Christmas paper this year I decided to set myself the challenge of creating a new card with my old scraps. And this is the result. I wanted to give it a vintage look and so I distressed all the edges with my paper distresser and some Distress Ink Walnut Stain. Tilda is done with my copics and some paperpiecing. All the fur and snow accents are made with Aleene's True Snow and some glitter. The flowers are made by using my Tim Holtz Tattered Florals die, a punch for the center and a pearlbrad. The leaves are from the Magnloia Doohickey Mistletoe and also covered with some snow. I can not tell you were the papers are from because there were only scraps left.
Thanks to you all for visiting me and leaving sweet comments! Have a nice day.

Challenges:


Liefs Kim
15 opmerkingen:

 1. wauw kimmie wat een schatje grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Kim,
  Dit is dan wel een HEEEEEEL MOOI SUPER-kaartje geworden ☺☺☺ Uitdaging geslaagd.....TOP
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. beautiful Christmas card Kim, I love how you used the sketch, it looks amazing!
  have a great day x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh this is gorgeous Kim and so cute too.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Kim , heel mooi traditioneel kerstkaartje ! Leuk dat diagonale.... En de bloemen vind ik super. Mooi gekleurd en gepaperpieced. Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaart is weer prachtig Kim!!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi kaartje zeg ...toppie..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh een heel mooi vintage kaartje is dit kim!
  Heel leuk!! Ik heb ook voorgenomen om eventjes geen papier te kopen, maar hoelang ga ik dat volhouden :) haha.. Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een super mooie kaart! Mooie kleuren en heel leuk met het schuine stuk en Tilda heb je geweldig gekleurd! Bedankt voor het meedoen met ATSC en Truly Scrumptious groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, this is simply gorgeous; love the layout, really creative and special! Love this all:)
  Thanks for playing along at Just Magnolia this week; hope to see you again soon!
  PS. I have a blog candy running these days; would love you to enter:)
  Hugs, Iulia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Morning sweetie, this is just gorgeous, love the colours hugs pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schitterende kaart Kim.... en wat ontzettend leuke details en kleurtjes!!! Knap gedaan met die restjes!!!
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kerstkaart. Maar verder alles goed?

  X Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi die Kim,

  Geloof ik wel drie keer geprobeerd om je blog te openen. Ook bij andere ging het moeilijk. Weer problemen op het blog of op mijn computer?? Ik dacht...hé die heeft ook al een kerstkaartje geplaatst. Maar dit was er nog eentje van vorig jaar. maar wel heel leuk. Die balk overdwars is ontzettend leuk en de bloemen springen eruit en zijn super. Een heel leuk geheel.
  Gezellige groetjes en tot blogs maar weer.
  Doeg Lida

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!