zaterdag 8 september 2012

Boys will be boys


 Voor neefje Pieter

 Voor mijn vader
 Voor mijn broer
En nog eentje voor mijn broer

Allereerst wil ik even mijn nieuwe volgers welkom heten! En wil ik iedereen weer bedanken voor de reacties op het kaartje voor mijn moeder. 
Vandaag heb ik een aantal jongens/mannencreaties om jullie te laten zien. Ik blijf het nog steeds honderd keer moeilijker om iets voor mannen te maken dan voor vrouwen, maar ook mannen verdienen wel eens een kaartje. Dus dan moet je er toch aan geloven hè?! ;-P
De eerste kaart is voor neefje Pieter. Die werd gisteren 7 jaar en voor hem had ik deze leuke stempel met vlieger van Mo Manning. Om maar in dezelfde stijl te blijven besloot ik dan ook maar de kaart in een vlieger vorm te maken en ik moet zeggen dat ik het wel een erg leuk resultaat vind.
De tweede kaart is er eentje voor mijn vader zijn 63e verjaardag. Aangezien het voor deze workaholic wel goed zou zijn om het wat rustiger aan te gaan doen, besloot ik dat dit stempeltje van Lili of the Valley wel toepasselijk was.
De derde en vierde creatie, een notitieboekje en een kaart, waren voor de verjaardag van mijn broer. Hij is een hobbyfotograaf dus daar sloten de stempels, stanzen en embellishments van Tim Holtz goed bij aan.
Zo dat was het weer voor vandaag. Ik ga vandaag weer proberen jullie blogs allemaal te bezoeken, maar eerst weer even zorgen voor mijn man. Die ligt namelijk met een longontsteking flink ziek op bed. Hopelijk heb ik morgen nog wat freubeltijd en zien jullie mij terug met een nieuwe creatie.

-

First of all I want to give a warm welcome to my new followers! And thank you all for leaving me such sweet comments on the card I made for my mum.
Today I've got some creations for the boys to show you. I still think making a card for a woman is a hundred times easier than making one for a man. But once in a while you just have to make some. ;-P
The first one is for Pieter who turned 7 yesterday. I just love this sweet Mo Manning digi with kite and decided to even make the card into a kite.
The second one is for my dad's 63th birthday and he's a complete workaholic so this card is telling him it's time to take it easy. The sweet stamp is by Lili of the Valley.
The third and fourth creation are a notebook and card I made for my brother's birthday. He loves to make photographs as a hobby and so these stamps, dies and embellishments by Tim Holtz were just perfect.
That's it for today! I hope I can catch up with your blogs today but first I'm going to take care of my husband because he has a nasty pneumonia. Hopefully I will be back tomorrow with a new creation. 

12 opmerkingen:

 1. Hoi Kim,
  Ik vind ze echt allemaal super gedaan!! Blijft moeilijk hoor mannenkaarten! Beterschap voor je man!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woww wat zijn die jongens/mannenkaarten geweldig gaaf geworden Kim, ik vind die van je moeder al prachtige maar jou mannen kaarten doen daar helemaal niets voor onder TOPPIE!!!!!
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaarten Kim!!! Allemaal erg persoonlijk.... heel mooi gedaan.
  Leuk detail.... onze zoon Niels is ook (nog) 28 een heeft als hobby (o.a.) fotograferen (met name van rally's)...
  Beterschap gewenst voor je man, hopelijk knapt hij snel op; wel goed uitzieken!!! (Wat een bemoeial hè?!?!?)
  lfs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Kim wat een prachtige kaarten heb je gemaakt!!
  En van Harte Gefeliciteerd met al de verjaardagen!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Kim, op zijn Engels gezegd "you could fool me" want er is werkelijk nergens aan te zien dat mannen/jongenskaarten je moeite kosten. Ik vind ze keigaaf en die vliegervorm is helemaal te gek........dat gaan we vast wel eens na-apen want leuker kan gewoon niet!!!!

  Liefs en beterschap voor je man, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, your cards are just amazing, so love the kite shaped one!
  have a great weekend, Debxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou het is je niet aan te zien dat je het moeilijk vindt hoor om mannenkaarten te maken. Ik vind ze geweldig. Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wowwww, al je kaarten zijn schitterend, echt super !

  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Kimmie,

  ik zit momenteel krap in tijd om te bloggen maar een bezoekje aan je blog is steeds de moeite, wat een reeks mooie mannenkaarten. Geen eenvoudig publiek maar je kaartjes zijn super!

  Groetjes,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 10. WAUW ! Wat een prachtige mannen-kaarten , Kim. De 1 nog mooier dan de ander .... Groetjes , Christa.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!