donderdag 4 september 2014

Demo Dutch Doobadoo 7 september


A.s. zondag 7 september is het open dag bij M&H Hobbyshop in Heerlen en ik mag daar mijn eerste demo geven met de mooie Dutch Doobadoo producten. Erg spannend natuurlijk, maar ik heb er ook ontzettend veel zin in! Dus wil je mijn projecten eens van dichtbij bekijken, of gewoon weten wat je allemaal kunt met onze mooie producten, kom dan zeker even langs zondag bij M&H. Schroom niet om vragen te stellen als je je afvraagt hoe iets zit, want ook daar zit ik er voor.


En deze kerstboom is één van de creaties die je zondag 'live' kan komen bekijken. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van enkele prachtige Dutch Doobadoo producten zoals natuurlijk de Kerstboom Shape Art 470.713.117, de Paper Art Sneeuwvlokken 472.948.003, de Label Art Winter 474.007.004, de Cardboard Sterren 472.309.001 en de super leuke Carboard Gingerbread poppetjes 472.309.008.


Andere gebruikte materialen zijn  papier van Studio Light, kleine labelstansjes van Joy, en verschillende Noor! design stanzen.


Ik hoop velen van jullie te mogen begroeten aan mijn demo tafel zondag! Hopelijk tot dan!


4 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig. Succes met je demo.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele gave kerstboom zeg, super ☺
  Fijne avond ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim,
  Wat een prachtige kerstboom ,zoveel moois te zien .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergaaf is je creatie geworden. Leuk om te zien hoe je alle mooie spulletjes hebt gebruikt. Het is een prachtig geheel geworden.
  Groetjes van Plony

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!