vrijdag 1 mei 2015

Dutch Doobadoo sketch challenge #4


Daar is dan de 4e Sketch Challenge. We vinden het geweldig te zien dat er zoveel deelnemers zijn elke keer! We zullen gaan werken met een sketch waarbij je altijd als basis een Dutch Doobadoo product nodig heb. Dit keer geen Dutch Shape Art mal maar een Dutch Box Art mal. We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project. 


Deze keer hebben we gekozen voor de Dutch Box Art mal Pillowbox want ook daar past een sketch goed bij zoals je op bovenstaande tekening ziet.

Natuurlijk hebben wij Dutch Doobadoo meiden er al mooie voorbeelden mee gemaakt om jullie te inspireren. En dit is mijn uitwerking met de sketch.


Ik heb er een cadeautje van gemaakt om te kunnen geven op  kraamvisite bij baby Chaz. In het doosje had ik twee mooie speendoekjes van Koeka gedaan en ze waren erg blij met het doosje en de inhoud.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 31 mei 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan het bericht op het Dutch Doobadoo Blog.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 31 mei met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:


460.440.160 Dutch Doobadoo MDF Pair of FlipFlops  470.713.112 Dutch Doobadoo Shape Art IceCream

We hopen dat jullie weer allemaal mee doen met onze Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!