vrijdag 12 juni 2015

Baby boy

Met de mooie spullen die in onze gezellige winkel Noor&Zo te verkrijgen zijn is het een feestje om aan de slag te gaan. Zo is ook de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo weer helemaal super! Met deze babylijn maakt je zo een leuke creatie om op te sturen of mee te nemen op kraamvisite. Voor deze creatie ben ik aan de slag gegaan met de toffe card art mal van de zuigfles. Deze teken je met een potlood om op je karton en designpapier en knip je vervolgens uit.


Met de mooie paper art teksten kun je alle kanten uit. Ik heb hier de 'Baby boy' tekst gebruikt op een kraft labeltje. Natuurlijk kun je de paperart eenvoudig een kleurtje geven, maar ook gewoon in het wit ziet het er erg leuk uit. Ik heb de randen in dit geval dan ook alleen wat aangezet met wat bruine inkt.


Ik ben dol op het maken van bloementoefjes op mijn creaties en natuurlijk zijn er in onze winkel ook prachtige bloemen in verschillende mooie kleuren te koop. Echt een aanrader! Je bloementoef maak je helemaal af met wat leuke takjes en blaadjes die je zelf stanst.


Wat ook een ontzettend leuk effect geeft op je creatie is om een stempel eens op een andere manier te verwerken. Probeer dus eens wat anders dan het stempelen op wit papier met zwarte inkt. Ga bijvoorbeeld eens voor Versamark inkt met witte embossingpoeder op kraft papier. Dit geeft weer een hele andere look die ik persoonlijk erg mooi vind. Natuurlijk zijn ook de Versamark inkt en de witte embossingpoeder te vinden in de winkel.


Ik hoop dat ik jullie met mijn creatie heb weten te inspireren om ook met deze mooie spullen aan de slag te gaan. En ik hoop jullie snel eens te mogen begroeten in onze gezellige winkel!

Liefs


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!