woensdag 30 september 2015

Mistletoe kisses


Vandaag wil ik jullie laten zien wat ik gemaakt heb met de toffe nieuwe mdf shadowbox van Dutch Doobadoo. Zo ontzettend leuk om mee aan de slag te gaan!!


Ik heb de randen eerst bewerkt met de witte gesso en daarna heb ik de achterplaat beplakt met designpapier. Vervolgens heb ik eerst even afgetekend waar ik mijn structuurpasta met de bricks mask aan wilde brengen zodat ik geen dikke laag eronder zou krijgen. Dan is het nog een kwestie van de bovenkant vastplakken aan de onderplaat en vervolgens kun je lekker aan de slag om te gaan versieren.


Voor het versieren heb ik onder andere een aantal mooie producten van de Home for Christmas collectie van Craft Emotions gebruikt. Zoals bijvoorbeeld de stansjes van de huisjes, sterren, sneeuwvlokken en boompjes en ook nog de leuke houten figuurtjes. Het geheel heb ik vervolgens afgemaakt met nog meer witte gesso, wat kleine decoraties uit eigen voorraad en een stempelafdrukje van een Stamping Bella Uptown Girl.

Deze creatie is één van de creaties die ik komende zaterdag 3 oktober mee neem naar mijn demo bij Hobbyshop Lavendel in Raalte. Hier zal ik van 13u tot 17u de nieuwe Dutch Doobadoo collectie demonstreren in combinatie met de Craft Emotions 'Home for Christmas' lijn.

Ik hoop jullie weer te mogen begroeten aan mijn demotafel!!!

Lieve groetjes

Kim2 opmerkingen:

  1. Wauw Prachtige creatie Kim Top !
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig geheel mooie leuke accentjes !
    Groepjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!