zondag 13 maart 2016

Boekenlegger


Na een drukke week op het werk is het nu heerlijk tijd voor het weekend! Dat betekend dus even heerlijk genieten van mijn hobby en van het voorjaarszonnetje!! Als het zonnetje schijnt zit ik graag in de tuin met een boek op schoot. En daarom heb ik maar weer eens een boekenlegger gemaakt in een vrolijk voorjaarstintje.


Voor de boekenlegger heb ik gebruik gemaakt van de toffe ticket shape art mal van Dutch Doobadoo, het mooie Pion designpapier 'Easter greetings, de Paris lace doily van Prima marketing, takjesstansjes van Creative Expressions, bloemenponsen van EK succes, stempel 'Rebecca loves to read' van Stamping bella en dan nog wat strass steentjes en veertjes.


Om te zorgen dat mijn boekenlegger niet verschuift heb ik deze dubbel gemaakt en van binnen voorzien met een stuk magneetvel. Zo klemt de boekenlegger zich echt om een pagina en valt deze ook niet zomaar uit je boek.


Zo, dat was et weer voor vandaag. Ik ga nog even lekker genieten van het zonnetje!

Fijne zondag allemaal!!!

Liefs Kim

3 opmerkingen:

 1. Prachtig!! Kim :-D.
  Ik vind de kleurencombinatie zo mooi en slim bedacht met het magneetvel ;-)
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke boekenlegger, Kim! Heerlijk om zo je boek open te kunnen slaan en dit prachtige leggertje te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt zó leuk gemaakt! Ook handig met die magneetvellen. Alleen zat ik te denken, als je je boek dicht slaat zijn je bloemetjes plat😦..of valt dat wel mee? Maar dan nog...hij blijft leuk! Groetjes 😙

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!