woensdag 6 juli 2011

Bruidstaart en mercidoosjes
Wat een drukte weer de laatste weken. Gelukkig is het voor de kinderen morgen de laatste dag school en dan is het vakantie! Ik ben de afgelopen weken amper thuis geweest en vooral bezig geweest met van hot naar her te rennen dus ik zal erg blij zijn als het eindelijk weer wat rustiger word.
Deze bruidstaart heb ik gemaakt op aanvraag van mijn ouders. Zij mochten naar een echte sprookjesbruiloft (op een kasteel!!) en wilden graag een originele cadeauverpakking. Het thema van de bruiloft was 'a touch of pink' en ja aangezien roze toch echt mijn favoriete kleur is, was dit me op het lijf geschreven. Ik wist al gauw dat ik een bruidstaartje wilde maken. Dus op zoek naar het perfecte papier, want ja ook in roze zijn er wel tig verschillende tinten. Maar gelukkig het papier gevonden. Het lint had ik nog eens bij de Xenos gekocht en vond dat het er gewoon voor gemaakt was dus die keuze was snel gemaakt. Toen nog stad en land afgezocht voor de bloemen, maar ik kon nergens de juiste kleur of het juiste formaat vinden. Gelukkig was mijn man zo lief om me enkele paper blossem ponsen cadeau te doen en zo kon ik er zelf de bloemen bij maken in de gewenste kleur. Het taartkleedje en het dienblad komen bij de action vandaan.
Het was een hoop werk, maar ik heb dan ook wel een hele leuke reactie erop gekregen. De bruid had het zo'n leuk cadeau gevonden dat ze mijn ouders een stuk echte bruidstaart mee had gegeven om aan mij te geven als bedankje. Dat vond ik echt super leuk en ik kan je zeggen dat de echte taart om van te smullen was!! HiHi!
-

My parents asked me to make an original gift for a fairytale wedding (in a real castle!!) they had to go to. So I decided to make a 'wedding cake'. It was a lot of work but I got a great reaction on it. The bride loved it so much that she gave my parents a real piece of wedding cake to give to me as a thank you. And I must say it was absolutely delicious!!! LOL!

Deze twee mercidoosjes heb ik gemaakt voor de dansjuffrouw van mijn dochters om haar te bedanken voor de mooie voorstelling die zij en haar tweelingzus weer gemaakt hadden. Mijn dochters zitten allebei op streetdance en ieder jaar is er aan het einde een heuse dansvoorstelling. Met een thema en prachtige kostuums. Dit jaar was het thema 'Broadway Highlights' en mijn oudste dochter danste in een stukje van Mary Poppins en de jongste had een stukje van Pippi Langkous. Zo schattig!!
-
I've made these two chocolate boxes to say thanks to the dance teacher. Both my little girls are performing street dance and every year there is a dance recital at the end. The theme this year was Broadway Highlights. My youngest was performing in a piece of Pippi Longstocking and my oldest in a piece of Mary Poppins. So cute!!!!Al weer een lange post vandaag, maar hopelijk kan ik het de komende tijd een beetje beter bij houden. Vandaag ga ik eerst weer eens proberen jullie blogs allemaal weer te bezoeken want dat is er helaas ook allemaal niet van gekomen.
-
Again a long post but I hope to keep up with it from now on. Today I will try to visit all your blogs again because I was not able to the last couple of weeks.


Liefs Kim

14 opmerkingen:

 1. Wouw super zeg die taart! En ook de merci doosjes zijn heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een prachtige creaties Kim!!
  mooie kleuren en details. enig!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim , wat een PRACHTIGE bruidstaart heb jij gemaakt !! Zo mooi in dat zacht roze. Ik snap wel dat het bruidspaar daar super blij mee was....Had je voor die doosjes een sjabloon ?? Wat een vouwwerk is dat geweest. Maar het eindresultaat is SUPER !! Je Merci-doosjes zien er ook mooi uit. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rol bijna van mijn stoel..... wat een schitterende bruidstaart!!!! Super mooi geheel (dankzij de ponsen *lol*... lief hoor van je man)
  En dan die merciedoosjes....geweldig!!!
  Wens je alvast een hele fijne vakantie...
  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heb een werk zeg. het ziet er prachtig uit.
  groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mijn mond valt er bijna van open!
  wauw wat heb je dit toch mooi gedaan!!
  ben er echt helemaal weg van!
  groetjes, Mandy
  ps. sinds gister heb ik samen met mijn zusje een nieuw blog http://www.vintagebymandyenjaimy.blogspot.com/
  kom je ook een keer een kijkje nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooie bruidstaart heb je gemaakt! Daar zullen ze zeer zeker blij mee zijn geweest, prachtig bloemen zitten er ook op. Je merci doosjes zijn ook super!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wow!!!!!!!!!!!!
  Your work is truly stunning!
  So very beautiful!
  hugs
  kim x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige bruidstaart en het lint is geweldig mooi er bij en dan de bloemen, lief van je man om je die ponsen te geven. Je Merci doosjes zijn ook erg mooi. Heb je voor deze dingen een mal of iets dergelijks?
  groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow these are gorgeous, so much work, well done, hugs Liz xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh my word, Kim your cake is fabulous, must have taken you ages.....I can see why the bride loved it so much. Love your little chocolate boxes, so sweet and the image is perfect for the occasion too :o)
  HUgs tab xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig deze prachtige bruidstaart :) En die leuke en schattige merci doosjes :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie bruidstaart zeg. Daar moet je echt uren mee bezig zijn geweest. Maar het resultaat is het zeker waard!!

  X Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!