dinsdag 12 juni 2012

Twee pop up kaarten en een theepot

 Free standing pop-up kaart voor een baby jongen
 En ook nog eentje voor een baby meisje
 Theepotkaartje
Het label eruit

Zo daar ben ik dan weer. Afgelopen zaterdag was dan de eerste keer dat ik een workshop zou geven op het Summerevent van mijn tante haar werk. Ik vond het echt wel enorm spannend. Het event draait voornamelijk om kinderen dus het moest wel een goed te volgen voorbeeld zijn. Donderdag alle spullen bij elkaar gepakt en gekeken of ik daadwerkelijk aan alles gedacht had. Nog even gauw een bezoekje aan de hobbywinkel Hobbidee voor de laatste spulletjes en vlug weer door. Mijn ouders en kinderen gingen mee dus dat was erg gezellig en natuurlijk waren mijn oom en tante ook van de partij. Jammer genoeg moest mijn man gewoon werken. Vrijdagmiddag op naar Venlo en alvast het terrein bekeken. Zaterdagochtend op tijd op pad om de kraam in te richten met mijn creaties en een partytent weg te zetten met daaronder tafels en bankjes voor de workshop. Jammer genoeg werd mijn moeder 's ochtends flink ziek dus dat was echt wel sneu. Die heeft dan ook de hele dag in de auto gezeten die we gelukkig vanwege dit feit wel op het terrein mochten laten staan. Maar dat was dan ook echt de enige domper op deze dag, want het weer was ok en al snel stroomde de partytent vol met enthousiaste kinderen. Dus het was alle hens aan dek en zorgen dat iedereen een plekje had en aan de slag kon. En wat was het leuk! Al die enthousiaste koppies aan tafel met zowel jongens als meiden en van klein tot groot. Ze kregen van mij allemaal een basiskaart van wit karton en  mochten dan een stuk gekleurd karton uitkiezen, vervolgens nog een stukje dessinpapier en een afdrukje (ik had voor flink wat keuze gezorgd voor zowel jongens als meiden). Lekker inkleuren met stiften of potloden en dan versieren naar wens. Had bakken op tafel gezet met daarin papieren bloemen, houten figuurtjes, ponsjes en heel veel strass steentjes. De mooiste creaties heb ik die dag voorbij zien komen. Aan het einde van de dag ging ik dan ook echt met een voldaan gevoel en natuurlijk ook hartstikke moe terug naar huis. Zeker 75 kinderen heb ik zaterdag aan de tafel gehad dus het was echt geslaagd. Wat een topdag!

Vandaag heb ik nog drie creaties te tonen die ik nog niet op mijn blog had kunnen zetten voordat ik wegging. Het zijn nog twee free standing pop-up kaartjes. Blijf het een leuk model vinden. Het jongenskaartje is met de Magnolia stempel baby Edwin gemaakt en het meisjeskaartje met een schattige digi van Krista Smith van Saturated Canary.
De theepotkaart zag ik op het blog van EKEF en ik wist dat ik een stempel in de la had liggen die daar perfect bij paste nl de stempel Giselle van Kraftin Kimmie. Het accessoire stempeltje van de theepot heb ik dan ook gestempeld op het thee labeltje.
Zo wat een lang bericht zeg. Ik laat het hier dus maar bij en ga vandaag weer eens proberen jullie blogs te bezoeken.

-

Today I've got some creations to show you. I made them last week but because of the workshop I gave at the Summerevent at my aunt her work last Saturday and my mom being sick I had not been able to post them yet. The first two creations are again free standing pop-up cards. I still love this style. The baby boy card was made with the Magnolia stamp baby Edwin and the baby girl card has a Saturated Canary digi made by the talented Krista Smith on it.
On the EKEF blog I found this teapot card workshop and I just knew I had the right stamp for this card. The stamp is by Kraftin' Kimmie and is called Giselle. 
I hope I get the chance to visit all your blogs again today.

Liefs Kim

14 opmerkingen:

  1. Hoi Kim,
    Wat fijn dat het zo'n geslaagde dag was! Kan me ook voorstellen dat je moe was, 75 kinderen, veel hoor!
    Je kaartjes zijn weer superleuk!! De theepot is ook zo gaaf!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi kim
    toch heerlijk om je verhaal te lezen:-)) en dan drie van die prachtige kaarten bewonderen,vind ze alledrie erg mooi gemaakt!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Kim,

    Wat leuk dat je zo'n geslaagde dag met de kinderen heb gehad.
    Wat jammer voor je moeder dat ze ziek is geworden ik hoop dat ze nu weer is opgeknapt.
    Je kaarten zijn weer mooi ik vind je theepot kaart super wat een leuk model is dat.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt.
    Jammer dat je moeder ziek geworden. Maar je hebt je wel vermaakt met de workshop volgens mij. Je zult wel moe geweest zijn 's avonds.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave creatie's zijn dit Kim!!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je had het dan heel erg druk, Kim!
    Jouw kaartjes zien er erg leuk uit!
    Bedankt voor je berichtje.
    groetjes Ula

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaarten, en die modelletjes ervan zijn geweldig.

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Kim,dat klinkt enthousiast,leuk dat je met zoveel kinderen hebt kunnen knutselen.Is je moeder weer opgeknapt?Deze kaarten zijn ook heel leuk om te bekijken dus ik snap dat er veel enthousiastelingen waren die met je mee wilden knutselen.Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik dacht dat ik hier een reactie had achter gelaten .... maar zie hem niet terug ??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Christa

      Ben je reactie ook niet tegengekomen. Foutje van blogger?

      Groetjes Kim

      Verwijderen
  10. Wat heb je een leuk verhaal geschreven over je workshopdagje .... 75 kids !! Maar wel erg leuk. Alleen jammer dat je moeder ziek was. De kaarten die je laat zien vind ik super. Vooral de theepot .... gaaf !! Ik hoop dat dit berichtje wel blijft plakken. Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Good Morning sweetie...
    These are gorgeous I am loving the colours...
    Happy hugs Pops x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. heel mooie kaartjes kimmie en Google crome heb ik er al een poos opstaan maar werkt ook niet echt grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je het druk gehad met alle kinderen. Wel super leuk! Jammer dat je moeder ziek was, hopelijk is ze weer opgeknapt.
    Je hebt een paar prachtige creaties gemaakt!! Leuk idee van de thee pot! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!