vrijdag 20 maart 2015

Demo Dutch Doobadoo 28 maart bij Hobby Voordelig


Zaterdag 28 Maart is er van 10.00u tot 16.00u een gezellige Creamarkt bij Hobby Voordelig in Delft-Zuid in winkelcentrum de hovenpassage en ik mag daar de demo Dutch Doobadoo verzorgen. Daar heb ik natuurlijk erg veel zin in en ik hoop dan ook weer velen van jullie aan mijn demotafel te mogen begroeten.


 En natuurlijk ben ik al flink aan de knutsel voor deze dag! Zo laat ik jullie hier al een creatie zien die mee gaat de 28e. Het is een simpel kraft doosje dat ik opgeleukt heb om er een vrolijk lente cadeautje van te maken. 


Allereerst heb ik de randen van het doosje wit gemaakt met de geweldige nieuwe witte gesso die nu uit gaat komen. Ik zal op de 28e dan ook laten zien wat je allemaal kunt doen met de nieuwe gesso's, want naast de witte variant komt er ook een gave zwarte variant uit.


Vervolgens heb ik het doosje beplakt met designpapier met behulp van de super fijne alleslijm. Ik heb voor het designpapier een combinatie gemaakt van het Noor houtblok en één van de effen kleurtjes uit het Lets Party blok. Het lieve plaatje van het meisje is afkomstig uit één van de mooie knipvellen van Hobby Voordelig. Ze hebben zo veel gave verschillende vellen dus echt een aanrader om daar ook even tussen de snuffelen die dag.


Spring fever is één van de drie toffe teksten van greyboard. Ik heb deze wit gemaakt met behulp van versamark en witte embossingpoeder. Handige aan het greyboard is ook dat je het op verschillende manieren kleur kan geven mbv stempelinkt, gesso, embossingpoeder, crackle paint en stift bijvoorbeeld.


De paperart vlinders blijven een persoonlijke favoriet en passen natuurlijk super bij een lente creatie. Hier heb ik ze gewoon wit gelaten en afgemaakt met wat pareltjes op het lijfje.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn creatie en dat ik jullie de zaterdag 28e mag begroeten bij: 

Hobbyvoordelig

De Hoven Passage, Troelstralaan 41, 2624 ET Delft
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!