maandag 23 maart 2015

Tijd voor gesso!!!

A.s zaterdag 28 maart mag ik gezellig een demo Dutch Doobadoo geven bij Hobby Voordelig in Delft. En natuurlijk ga ik jullie laten zien wat je met onze nieuwe zwarte en witte gesso kunt doen.Weten jullie al dat je bij aankoop van een pot Dutch Doobadoo gesso een toffe mdf deurhanger cadeau krijgt? Om jullie alvast ideetjes te geven wat je kunt doen met deze deurhanger en de gesso heb ik deze voorbeelden gemaakt. Natuurlijk neem ik deze voorbeelden ook mee naar de demo in Delft zaterdag!


En om jullie duidelijk te laten zien dat je met dezelfde basismaterialen toch een heel ander effect kunt krijgen, heb ik dan ook een zwarte en een witte versie gemaakt. Ik ben begonnen met een laag gesso op de deurhangers en die heb ik laten drogen. Vervolgens de toffe nieuwe mask aangebracht met de structuurpasta en ook deze na het drogen kleur gegeven met de gesso.


Vervolgens maak je een leuke compositie met bijv kleifiguren en bloemen en deze lijm je goed vast waarna je ook deze weer kleur geeft met de gesso.


Op de zwarte versie ben ik vervolgens lichtjes met wat Inka gold pasta in de kleur zilver erover heen gegaan en dat maakte het voor mij helemaal af.


Bij de witte versie heb ik sprays gemaakt met pastel blauwe en roze acrylverf en wat glitters. Vervolgens heb ik dit gedroogd met de heattool en na het drogen heb ik ook hier nog wat extra detail aangebracht met Inka gold Silver.

Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren om ook met deze mooie materialen aan de slag te gaan. En ik zie jullie graag aan mijn demo tafel deze zaterdag in Delft bij Hobby Voordelig in winkelcentrum de Hoven!!!!


2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de uitleg. Zodra ik de witte en zwarte gesso in handen heb ga ik dit ook uitproberen. Ik ben ook fan van inka gold en vind jouw projecten onwijs gaaf gedaan!! Dikke duim!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er mooi uit Kim. Leuk hoe twee dezelfde projecten er zo anders uit kunnen zien.
    Die nieuwe mask is geweldig en staat ook zeker op mijn lijstje.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!