vrijdag 11 december 2015

Sweet snowglobe


Vandaag is het mijn beurt om een jullie een creatie te laten zien op het Hobbyvision blog. En aangezien ik nog steeds in de winterse sfeer ben hoort daar natuurlijk ook een winterse creatie bij.

Ik was vroeger altijd al dol op schudbollen en mijn lieve oma nam er dan ook vaak eentje voor mij mee. Dus toen ik deze schudbol mal van Dutch Doobadoo zag wist ik gelijk dat ik hiermee aan de slag zou gaan.


De vorm heb ik omgetekend op kraft cardstock en aan de binnenkant beplakt met het prachtige papier van Studio Light 'Sweet winter season'. Het schudgedeelte heb ik gemaakt met behulp van een stukje mica, wat foamtape en wat klein schudmateriaal.


De stempels heb ik met versamark gestempeld op kraft en vervolgens bestrooid met witte embossingpoeder die ik daarna weer verhit heb mbv mijn heattool.
Als laatste heb ik het dan nog verder afgewerkt met bloemen en blaadjes.

Ik hoop dat jullie ook eens met deze mooie producten aan de slag gaan!


 
De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij dat artikel in de webshop.


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Sneeuwbol Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS204 VersaMark Watermark Stamp Pad Judi Kins - Snappy Tray Ranger - Heat It Tool  Europese versie Stampendous - Embossing powder - White opaque Clearstamp Studio Light - Sweet Winter Season - STAMPSWS122 WOC Flowers - Chrysanthemums - Pink/White Joy! Crafts - Kraft papier A4
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!!!